Tukinetin avoimet ryhmächatit

Tukinet

Seksuaaliväkivaltatyön yksikkö Välitä! toteuttaa yhteistyössä Tukinetin kanssa ryhmächatteja seksuaaliseen väkivaltaan liittyen. Chatit on tarkoitettu henkilöille, jotka itse tai joiden läheinen on kokenut jonkinlaista seksuaalista kaltoin kohtelua, hyväksikäyttöä tai raiskauksen jossain vaiheessa elämäänsä tai on itse omalla käyttäytymisellään ylittänyt toisen seksuaalisiarajoja. Ryhmissä keskustellaan osallistujien kesken siitä, mitä seurauksia seksuaalisesta väkivallasta on ollut, mitä voi tehdä selviytyäkseen tällaisista kokemuksista ja mistä toipumiseen voi saada tukea.

Ryhmächattien keskusteluun osallistuvat myös Välitä! –yksikön työntekijät ja vapaaehtoiset. Keskustelut käydään nimimerkillä ja ne ovat luottamuksellisia.

Tukinet – kriisikeskus netissä:
www.tukinet.net

 

Tulevat Ryhmächatit:

 

Välitä! -chatit:

Ma 23.8. klo 16-18                  

Ma 18.10. klo 16-18                  

Ma 13.12. klo 16-18                  

               

 

 

Tukinetin Turvassa-chatit

 

Turvassa -chatit ovat keskustelupaikka sinulle, joka tarvitset turvallista tilaa jakaa huoliasi. Olet ehkä huolissasi omasta tai läheisesi turvallisuudesta tai koet jonkinlaista väkivallan uhkaa. Tai pelkäät itse rikkovasi toisen rajoja tai että käyttäydyt väkivaltaisesti. Tule keskustelemaan, saamaan takaisin turvallisuuden tunnetta ja hakemaan yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Keskustelua ohjaavat Väkivalta- ja kriisityön yksikön ammattilaiset ja tehtävään koulutetut vapaaehtoiset.

Tulevat Turvassa-chatit:                                 

Ma 28.6. klo 16-18 

Ma 20.9. klo 16-18                  

Ma 15.11. klo 16-18  

               

Keskustelut käydään nimimerkillä ja ne ovat luottamuksellisia.

Löydät chatit Tukinetistä:
www.tukinet.net