Tule meille töihin! Etsimme osaavaa ja kokenutta kriisityöntekijää

29.3.2019

Haemme kriisityöntekijää
Välitä!-seksuaaliväkivaltatyöhön

Setlementti Tampere ry hakee kriisityöntekijää Väkivalta- ja kriisityön yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Väkivalta- ja kriisityön yksikkö tarjoaa kriisiapua ja tukiryhmiä perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan sekä kunniaan liittyvän väkivallan kokijoille tekijöille ja heidän läheisilleen. Työtä tehdään puhelimessa, kasvokkain ja netissä. Lisäksi yksikkö konsultoi ja kouluttaa ammattilaisia ja tekee väkivaltaa liittyvää verkosto- ja vaikuttamistyötä. Yksikön Välitä! -seksuaaliväkivaltatyöryhmä keskittyy seksuaalisen väkivallan ehkäisytyöhön, katso tarkemmin: www.seksuaalivakivalta.fi

Kriisityöntekijän (100% työaika) tehtävät Välitä! -seksuaaliväkivaltatyössä:

 • kriisityö seksuaaliväkivallan kokijoiden, tekijöiden ja läheisten kanssa

 • ryhmien ohjaaminen kasvokkain ja netissä

 • vapaaehtoistyön koordinointi

 • kouluttaminen

 • verkostotyö

Kaikki työntekijät vastaavat osaltaan myös viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistuvat yksikön kehittämistyöhön sekä seurantaan ja arviointiin.

Koko yksikössä työskentelee tällä hetkellä yksikönjohtaja, 7 kriisityöntekijää ja 1 toiminnanohjaaja. Kriisityöntekijä sijoittuu Välitä! -työryhmään syksyllä eläkkeelle jäävän kriisityöntekijän työn jatkajaksi. Välitä! -tiimissä työskentelee 4 kriisityöntekijää (2,8 htv).

Työ alkaa aikaisintaan 1.5. 2019. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Edellytämme:

 • sosiaali- tai terveysalan vähintään amk-tason tai vastaavaa koulutusta

 • trauma- ja kriisityön koulutusta ja osaamista

 • työkokemusta väkivaltatyöstä, erityisesti seksuaalisen väkivallan kokijoiden ja/tai tekijöiden kanssa

 • ryhmien ohjaamisen taitoja

 • paikallisen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kykyä verkostoitua

 • kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista

 • hyviä vuorovaikutus-, koulutus- ja esiintymistaitoja

 • setlementtiarvoihin sitoutumista

Katsomme eduksi myös seksuaalineuvojan tai -terapeutin koulutuksen, toiminnallisten tai kehollisten menetelmien osaamisen sekä nettityön osaamisen. Arvostamme kehittävää työotetta, joustavuutta, hyviä tiimityön taitoja ja kykyä toimia erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä.

Tarjoamme haastavat tehtävät ammattilaisten työyhteisössä sekä työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Hakemus ja ansioluettelo viimeistään 14.4.2019 sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi  tai Työhakemus / Setlementti Tampere ry, Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere.

Haastattelemme osan hakijoista 18.4.2019.

 

Lisätiedot yksikönjohtaja Satu Hintikka p. 050 523 7313,
soittoajat ma 8.4. klo 12-13 ja pe 12.4. klo 8.30-9.30.

 

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 70 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita.