#rikotaanhiljaisuus - lasten seksuaalistahyväksikäyttöä koskeva seminaarikokonaisuus Tampereella 20.-21.10.2020

14.9.2020

Nuoren tai lapsen on usein haastavaa hakea tarvitsemaansa apua. Kun kyse on seksuaalisesta häirinnästä / groomingista / seksuaalirikoksesta, nuoren voi olla jopa vaikeuksia tunnistaa häntä kohdannut uhka tai vääryys. Aikuista tarvitaan avuksi. Sanoittamaan, tukemaan, etsimään oikeat ja sopivat tuentarjoajatahot.

Osallistumalla 20.-21.10.2020 järjestettävään maksuttomaan seminaarikokonaisuuteen Sinulla on mahdollisuus ylläpitää taitojasi kohdata nuori, jonka taustalla vaikuttavat isot kysymykset ja suuret tunteet. Seminaaripäivät koostuvat hyväksikäytöstä kertovasta näytelmästä ja sen pohjalta tapahtuvasta työskentelystä.

KORPPIPÄINEN MIES on lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä käsittelevä näyttämösoolo. Nuoren on usein vaikea sanoittaa kokemaansa seksuaalista häirintää, groomingia tai seksuaalirikosta. Oireilu voi ilmetä mm. muutoksina käyttäytymisessä. Tämä esitys on valmistettu puheeksi ottamisen välineeksi esim. yläkouluille ja on siksi oiva väline myös lapsia ja nuoria työssään kohtaavien työnohjaukseen.  Esitys pohjaa runsaaseen
haastattelu-materiaaliin, tutkimustietoon sekä Enna Airikin samannimiseen lastenkirjaan. Käsikirjoitus ja esiintyminen Kati Keskihannu, ohj. Merja Pöyhönen.

Katso tarkempi kutsu tästä ja seminaaripäivien ohjelma tästä.